Selektor prečrtal še eno ime

Foto: Saša Despot košarka Slovenija
Pred tekmami v Izraelu na seznamu za evropsko prvenstvo ostaja še 14 košarkarjev.
Oglej si celoten članek

Selektor moške košarkarske reprezentance Igor Kokoškov je pred današnjim odhodom na pripravljalni turnir v izraelski Tel Aviv s seznama igralcev prečrtal Žana Marka Šiška. Na seznamu kandidatov za nastop na EP ostaja štirinajst imen, dvanajst jih bo potovalo na EP.

"Sestava naše ekipe je takšna, da smo morali danes skrčiti seznam kandidatov za nastop na evropskem prvenstvu. Za Žanom Markom je odlično poletje, izkazal se je pri že pri reprezentanci do 20 let, kjer je bil nosilec moštva, dobro je delal tudi v preteklih dveh tednih v članski reprezentanci. Ob tako dominantnem igralcu kot je Goran Dragić imamo zelo malo prostora na položaju organizatorja igre. V tem trenutku imamo na razpolago košarkarje, ki so z nami dlje časa in bolje pripravljeni kot Šiško. Naslednja reprezentančna akcija nas čaka že v novembru in prepričan sem, da je Žan Mark zlata prihodnost slovenske reprezentance. Najlepše se mu zahvaljujem za pristop na treningih in profesionalizem. Je odličen košarkar in fant, na katerega bomo v prihodnosti vsekakor računali," je dejal selektor Kokoškov.

V petek se bodo Slovenci v Tel Avivu pomerili z Izraelom, v soboto pa slovensko člansko reprezentanco čaka še obračun proti Turčiji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.