Šeliga bo ostal v Olimpiji

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Prvi vratar zeleno-belih Aleksander Šeliga je z NK Olimpija Ljubljana danes podaljšal pogodbo do konca junija 2018.
Oglej si celoten članek

Izkušenemu vratarju bi se prejšnji dogovor iztekel po letošnji sezoni, a se je klub z Aleksandrom Šeligo dogovoril za nadaljnje dveletno sodelovanje.

Nekdanji nogometaš Celja, praške Slavije in Sparte iz Rotterdama je član Olimpije od poletja 2011. "Ponosen sem na vsako odigrano tekmo v dresu Olimpije. Občutki ob podpisu nove pogodbe so izjemni, srečen sem in se veselim prihodnosti v zeleno-belem dresu. Moje želje v Olimpiji so jasne - želim si serijskega zmagovanja tekem in proslavljanja uspehov z našimi zvestimi
navijači," ob podaljšanju pogodbe zadovoljstva ni skrival 35-letnik.

Nič manj zadovoljen ni bil niti športni direktor ljubljanskih nogometašev Ranko Stojić: "Šeliga je s svojim pozitivnim zgledom na treningih in tekmah pravi vzor za mlajše nogometaše. Že na začetku obdobja nove Olimpije smo obljubili, da bodo nogometaši s pozitivnim odnosom in željo do dela tudi pošteno nagrajeni. Šeliga je gotovo primer takšnega nogometaša. Klub nanj v prihodnje zelo resno računa, ne samo zaradi vrhunskih predstav na igrišču, prepričani smo, da bo s svojim znanjem in izkušnjami tudi odličen mentor izjemno nadarjenim vratarjem Olimpije."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.