Šeliga prvič treniral z zmaji

Foto: Jošt Smolej
Foto: Jošt Smolej
Občasni slovenski nogometni reprezentant Aleksander Šeliga je v ponedeljek po poškodbi kolena opravil prvi trening z novimi delodajalci, ljubljansko Olimpijo.
Oglej si celoten članek

"Dobil sem zeleno luč fizioterapevta in opravil prvi trening. Šlo bo postopoma, računam pa, da bi ob koncu tedna že lahko delal s stoodstotno intenzivnostjo," je dejal 31-letni čuvaj mreže Aleksander Šeliga, ki je zadnji dve sezoni branil na Nizozemskem za Sparto iz Rotterdama.

"Že takoj sem se metal za žogo," je veselo pripomnil Šeliga in dodal: "Ne čutim nobene bolečine, za zdaj je vse v redu. Bomo videli, kako bo koleno reagiralo ob povečani intenzivnosti. Če ne bo zateklo, potem ovir ne bo več." Za nastop v četrtek proti Širokemu Brijegu v prvem predkolu Evropske lige pa še ne bo nared, so sporočili iz Olimpije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.