Šeliga v Rotterdamu

Foto: Žurnal24 Aleksander Šeliga je novo okolje našel na Nizozemskem.
Slovenski nogometni reprezentant in do nedavnega član NK MIK CM Celja Aleksander Šeliga bo športno pot nadaljeval pri Sparti iz Rotterdama.
Oglej si celoten članek

Devetindvajsetletni vratar Aleksander Šeliga bo prihodnji dve sezoni član najstarejšega nizozemskega kluba, ustanovljenega leta 1888. Sparta je šestkrat osvojila naslov državnega prvaka, zadnjega leta 1959. Šeliga pred tem pogodbe z nizozemskim Heerenveenom ni podpisal, nato pa se je odločil za Sparto. Šeliga se je enkrat že mudil v tujini, ko je bil član praške Slavije. "Z obrambami v preteklosti je dokazal, da je vrhunski vratar, kar so opazili tudi številni drugi, finančno premožnejši klubi. V novem okolju mu želimo veliko uspeha," je dejal tehnični vodja NK MIK CM Celje Borut Arlič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.