"Sem brez besed!"

Foto: Epa
Foto: Epa
V slovenskem taboru so bili po tekmi na novega leta dan zelo zadovoljni.
Oglej si celoten članek

V Garmisch-Partenkirchnu je Lovro Kos zaostal le za Ryoyujem Kobayashijem in Markusom Eisenbichlerjem ter se prvič v karieri uvrstil na stopničke tekme svetovnega pokala. Zabeležil je osmi slovenski plasman med prve tri na znameniti tekmi.

Novoletna turneja Super uspeh: Kos vodil slovenske orle do stopničk!

"Z današnjim dnem sem zelo zadovoljen, predvsem z drugim skokom, ki je bil res fenomenalen. Neverjetno, prve stopničke v karieri, sem brez besed," je svoj uspeh na kratko pospremil Kos v izjavi za Smučarsko zvezo Slovenije.

Foto: Epa Lovro Kos Ga-Pa

Njegov uspeh so dopolnili Timi Zajc na devetem, Anže Lanišek na 14. in Cene Prevc na 15. mestu. Zajcu je po prvi seriji kazalo še bolje, saj je držal četrto pozicijo.

Pred skakalci je zdaj dan premora, nato pa selitev na avstrijski del novoletne turneje s preizkušnjama v Innsbrucku in Bischofshofnu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.