Senegal dobil skrivnostno tekmo

Foto: epa Senegalska nogometna reprezentanca
Senegal dobil tekmo zavito v tančico skrivnosti.
Oglej si celoten članek

Pred četrtkovim začetkom svetovnega nogometnega prvenstva v Rusiji sta pripravljalno tekmo odigrala tudi Senegal in Južna Koreja. Zgodila se je v bližini avstrijskega Salzburga, kjer sta bili reprezentanci na pripravah. Po avtogolu Kima Young-gwona in zadetku Mousse Konatega so z 2:0 zmagali Senegalci.

Tekma se je bojda začela s pol ure zamude. Več ur po tekmi pa ni bilo nikjer možno najti niti rezultata, kaj šele podrobnosti o tekmi, niti na družabnih omrežjih reprezentanc. Sama tekma je potekala za zaprtimi vrati. To je sprožilo veliko jeze predvsem med igralci športnih stav, saj več ur po tekmi rezultata niso imeli niti spletne stavnice, ki ponavadi nemudoma dobijo rezultate tudi z najbolj obskkurnih tekem.

Fifa ni sporočila, ali bo tekma sploh štela za uradno prijateljko tekmo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.