Serena niza zgodovinske dosežke

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriška teniška igralka Serena Williams se je s 307. zmago na turnirjih za grand slam izenačila z Rogerjem Federerjem.
Oglej si celoten članek

Prva teniška igralka sveta Američanka Serena Williams se je po natanko eni uri s 6:2 in 6:1 premagala Švedinjo Johanno Larsson in se uvrstila v osmino finala grand slama v New Yorku. Njena naslednja tekmica bo Kazahstanka Jaroslava Švedova, ki je v tretjem krogu s 6:2 in 7:5 izločila Kitajko Shuai Zhang.

Za 34-letno Američanko je bila zmaga proti Švedinji že njena 307. na turnirjih za grand slam. V tem pogledu je za seboj pustila Martino Navratilovo in se izenačila s Švicarjem Rogerjem Federerjem.

Poljska teniška igralka Agnieszka Radwanska se je petič uvrstila v osmino finala zadnjega grand slama sezone. Četrtpostavljena igralka je v tretjem krogu s 6:2 in 6:3 odpravila Francozinjo Caroline Garcia. Uspešna je bila tudi Romunka Simona Halep, peta nosilka je s 6:1, 2:6 in 6:4 premagala Madžarko Timeo Babos.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.