Serena se vrača

Foto: EPA
Foto: EPA
Ameriška zvezdnica bo po porodu spet zaigrala.
Oglej si celoten članek

Mediji v Združenih arabskih emiratih so na božični večer objavili novico, da se bo ameriška teniška zvezdnica Serena Williams po premoru zaradi rojstva otroka vrnila na prihajajočem ekshibicijskem turnirju v Abu Dabiju, ki bo konec leta.

Williamsova tenisa ni igrala od lanskega januarja in odprtega prvenstva Avstralije, ki ga je zmagala. Takrat je bila osem tednov noseča, 1. septembra pa je rodila in takoj napovedala, da bo na igrišču spet na januarskem turnirju v Melbournu.

Prireditelji v Abu Dabiju upajo, da bo Williamsova res prišla na njihov turnir, saj so v zadnjih dneh zaradi poškodb udeležbo odpovedali Španec Rafael Nadal, Švicar Stan Wawrinka in Kanadčan Miloš Raonić.

Razkošno Serena skočila v zakonski jarem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.