Serena stopica proti 23. naslovu

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanja prva igralka sveta Serena Williams se je uvrstila v četrtfinale OP Avstralije.
Oglej si celoten članek

meričanka Serena Williams je uspešno opravila naslednjo nalogo na poti do večne slave in prvega mesta na svetu. V četrtfinale odprtega teniškega prvenstva Avstralije se je uvrstila z zmago proti Čehinji Barbori Strycovi s 7:5 in 6:4.

V tretjem krogu med dvojicami pa se je morala posloviti Katarina Srebotnik. S Kitajko Saisai Zheng nista bili kos prvima nosilkama Francozinjama Caroline Garcia in Kristini Mladenovic, ki sta zmagali s 6:1, 6:4.

Šestkratna zmagovalka Melbourna Williamsova je po izpadu Nemke Angelique Kerber prva favoritinja za naslov. To bi bil njen 23. na turnirjih za grand slam, s čimer bi na prvem mestu večne lestvice prehitela Nemko Steffi Graf, hkrati pa si bi s končno zmago zagotovila vrnitev na prvo mesto računalniške lestvice.

Več sledi...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.