Serena Williams spet kaznovana zaradi neprimernega vedenja

Foto: Epa
Foto: Epa
Italijanski teniški igralec in njegova ameriška kolegica bosta plačala za svoja izbruha.
Oglej si celoten članek

Italijanski teniški igralec Fabio Fognini in ameriška teniška zvezdnica Serena Williams bosta morala plačati denarno kazen, ker sta se na igriščih All England Cluba neprimerno vedla. Fognini je izbruhnil med dvobojem, Williamsova pa med treningom.

Ženski del Konec plesa 15-letnice, izpadla tudi 1. igralka sveta

Fognini je med dvobojem tretjega kroga v soboto proti Američanu Tennysu Sandgrenu izgubil živce in na igrišču dejal: "Želim si, da bi tu eksplodirala bomba". Dvaintridesetletnik je po svojem komentarju o bombi ob tla zbijal tudi s loparjem.

Italijan je dvoboj izgubil s 4:6, 6:7 (12) in 3:6, zaradi nešportnega vedenja pa bo zdaj moral plačati še 3000 dolarjev kazni.

Foto: Epa Fabio Fognini

"Nekaj se je zgodilo na igrišču. Če se kdo počuti užaljenega, se opravičim. Ni problema," je Fognini dejal v opravičilu po porazu. To pa ni prva Italijanova kazen na sveti travi, leta 2014 je moral plačati 27.500 dolarjev za neprimerno vedenje v prvem krogu turnirja. Bi pa Fognini lahko prejel prepoved nastopanja na dveh turnirjih za grand slam zaradi preteklega neprimernega vedenja.

Wimbledon ženski finale
v soboto, 13.07.2019, ob 15:00 na SK1


Wimbledon moški finale
v nedeljo, 14.07.2019, ob 15:00 na SK1

Na odprtem prvenstvu ZDA 2017 je moral plačati kar 96.000 dolarjev kazni, ker je verbalno napadal sodnico. Kazen je vsebovala tudi prepoved igranja na dveh turnirjih velike četverice v prihodnjih dveh letih in pol od prejete kazni, do katere ne bi prišlo, če ne bi naredil nobenega prekrška.

Moški del Velika trojica v Wimbledonu ne popušča

Sedemkratna prvakinja Serena Williams pa bo morala plačati 10.000 dolarjev, ker je s svojim loparjem poškodovala igrišče za trening. Se je pa omenjeni incident zgodil pred začetkom turnirja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.