Serena že v osmini finala

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Serena Williams se je brez večjih težva uvrstila v osmino finala OP ZDA, potem ko je Rusinjo Ekaterion Makarovo odpravila gladko z 2:0 v nizih. Naprej tudi drugopostavljena Agnieszka Radwanska.
Oglej si celoten članek

Poljakinja Agnieszka Radwanska in Američanka Serena Williams sta se uvrstili v osmino finala teniškega odprtega prvenstva ZDA v New Yorku. Drugopostavljena Poljakinja je v tretjem kolu izločila Srbkinjo Jeleno Janković s 6:3 in 7:5, četrtopostavljena Američanka pa Rusinjo Ekaterino Makarovo s 6:4 in 6:0.

Med 16 najboljših igralk na letošnjem četrtem turnirju za grand slam se je prebila tudi Italijanka Roberta Vinci, ki je bila boljša od 13. nosilke, Slovakinje Dominike Cibulkove, s 6:2 in 7:5.

Radwanska se bo v osmini finala pomerila z Vincijevo, Williamsova pa z zmagovalko rusko-češkega obračuna Marija Kirilenko - Andrea Hlavačkova.

V moškem delu so bili doslej na sporedu trije dvoboji tretjega kola. Španec Nicolas Almagro, sicer enajsti nosilec, je ugnal Američana Jacka Socka s 7:6 (3), 6:7 (4), 7:6 (2) in 6:1, Hrvat Marin Čilić pa je premagal zadnjega azijskega predstavnika v posamični konkurenci v Velikem jabolku - Japonca Keija Nišikorija. Dvanajsti nosilec je slavil s 6:3, 6:4, 6:7 (3) in 6:3.

Slovak Martin Kližan je v treh nizih opravil s Francozom Jeremyjem Chardyjem s 6:4, 6:4 in 6:4. Čilić se bo v osmini finala pomeril s Kližanom, Almagro pa z Američanom Samom Querreyjem ali Čehom Tomašem Berdychom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.