Sergej Bubka obiskal "svoj" slovenski lokal

Foto: Lidia Zbašnik Sergej Bubka Bubka bar Foto: Lidia Zbašnik Sergej Bubka Bubka Foto: Lidia Zbašnik Sergej Bubka Bubka Foto: Lidia Zbašnik Sergej Bubka Bubka bar Foto: Lidia Zbašnik Sergej Bubka Bubka Foto: Lidia Zbašnik Sergej Bubka Bubka bar Foto: Lidia Zbašnik Sergej Bubka Bubka bar
Lokal Bubka Bar v Dečnem selu, ki nosi ime po slovitem ukrajinskem atletu Sergeju Bubki, je prejel zelo visok obisk.
Oglej si celoten članek

Dobitnik številnih odličjih, tudi zlate olimpijske - Sergej Bubka, se je te dni mudil v Posavju, kjer je obiskal gostinski lokal v Dečnem selu, Bubka Bar. 

Ukrajinec je bil od leta 1993 do leta 2014 svetovni rekorder v skoku z palico, svetovni rekord pa je popravil kar 35-krat.

Vidno ganjeni lastnik bara Bubke, tudi nekdanji skakalec s palico, je bil ob visokem obisku svojega športega vzornika vidno presenečen in je povedal, da so se uresničile njegove sanje. 

Ni si predstavljal

"Bubko skupaj s sodelavci ustvarjamo že osem let, in niti pod razno si nisem predstavljal, da bo nekoč zgodba prišla tako daleč, da nas bo obiskal celo sam Sergej Bubka, ki ga neizmerno cenim, bil pa je tudi moj športni vzornik v času aktivne kariere," je dejal Gianni.

Gianni in Bubka sta se spoznala nekaj let nazaj na atletskem kongresu. Takrat je Bubka prvič slišal, da obstaja v majhni vasici Dečno selo gostinski lokal, ki nosi njegovo ime, posvečen pa je vsem njegovim dosežkom. Takrat mu je obljubil, da ko se znova vrne nazaj, da bo zagotovo obiskal Bubka Bar. Svojo obljubo je izpolnil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.