Sergio Agüero podpisal dveletno pogodbo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Argentinski napadalec je okrepil petkratne evropske prvake.
Oglej si celoten članek

Katalonski nogometni velikan Barcelona je na svoji spletni strani uradno potrdil, da se je okrepil z argentinskim reprezentančnim napadalcem Sergiom Agüerom. 

Izkušeni Argentinec je podpisal pogodbo do junija 2023, v pogodbi pa ima odkupno klavzulo v višini sto milijonov evrov.

La Liga Trener Barcelone v bolnišnici zaradi napada panike

Dvaintridesetletni napadalec, ki je v soboto z Manchester Cityjem izgubil finale Lige prvakov, je pred Cityjem, pri katerem je bil od leta 2011, igral še za madridski Atlético (2006-2011) in Independiente (2003-2006).

S Cityjem je bil petkrat angleški prvak, enkrat je osvojil pokal FA, šestkrat ligaški pokal, trikrat pa angleški superpokal. Z Atléticom pa je po enkrat slavil v Ligi Evropa in evropskem superpokalu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.