Serie A: Brez Slovencev v naj enajsterici

Foto: Žurnal24 Samuel Eto'o je Interju na gostovanju pri Cagliariju z edinim zadetkom na tekmi Foto: Žurnal24 Morgan De Sanctis (Napoli) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Diego Milito Juan Foto: Žurnal24 Samuel Eto'o in Giorgio Chiellini Foto: Žurnal24 Milos Krasic Foto: Žurnal24 Cristian Ledesma (Lazio) Foto: EPA Javier Pastore Foto: Žurnal24 Balzaretti Palermo Foto: Žurnal24 Alexandre Pato gol zadetek veselje proslavljanje proslava slavlje Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Samuel Eto'o
Kljub bleščečim predstavam konec tedna v italijanski Serie A se Arminu Bačinoviću in Josipu Iličiću ter Samirju Handanoviću ni uspelo uvrstiti v naj enajsterico kroga.
Oglej si celoten članek

V fotogaleriji preverite, koga je nogometna spletna stran goal.com uvrstila med najboljših enajst igralcev v 7. krogu Serie A. Armin Bačinović in Josip Ilićić, ki sta za zmago Palerma proti Bologni s 4:1 prispevala vsak po en zadetek, in Jasmin Handanović, ki je na gostovanju Udineseja proti Brescii (0:1) svojo mrežo ohranil nedotaknjeno, so bili na spletni strani ob še nekaterih zvezdah svetovnega nogometa sicer označeni kot nogometaši, ki so zaznamovali 7. krog italijanskega nogometnega prvenstva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.