Šeško znova meril v polno

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Veliki talent slovenskega nogometa je prispeval svoj delež k zmagi avstrijskega velikana.
Oglej si celoten članek

Benjamin Šeško je med tednom sprejel odločitev o svoji prihodnosti, v tej sezoni bo še nosil dres Red Bull Salzburga, pred naslednjo pa se bo preselil v nemško Bundesligo, okrepil bo Red Bull Leipzig. Slednji naj bi zanj odštel 24 milijonov evrov, s tem pa bi nekdanji član Domžal in Krškega postal rekorder po višini odškodnine ob prestopu. 

Nogometaš iz Radeč je po urejenem statusu znova zaigral v prvi postavi solnograškega kluba in v avstrijskem prvenstvu ob zmagi z 2:1 proti Wolfsbergerju dosegel drugi zadetek za domače. Takrat se je na semaforju, tekla je 41. minuta dvoboja, sicer izpisal izid 2:0.

Kasneje je častni gol za goste v sodniškem dodatku zabil nekdanji član Celja Dario Vizinger.

To je bil Šeškov drugi zadetek v prvenstvu, skupno pa tretji na petih uradnih tekmah v tej sezoni. K temu je 19-letni Slovenec dodal še eno asistenco.

Po štirih krogih avstrijske Bundeslige vodi LASK z desetimi točkami, eno manj ima RB Salzburg, osem točk pa je osvojil Sturm, kjer nastopata Slovenca Jon Gorenc Stanković in Tomi Horvat. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:24 15. Avgust 2022.

    Je*o vas Šeško, kaj ne vidite iz uredništva, da tega na tem portalu nihče ne spremlja, še manj pa komentira..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.