Šest mesecev kazni Veli in Juarezu

Foto: Žurnal24 Carlos Vela (na fotografiji) je skupaj z Efrainom Juarezom odšel v mehiško noč.
Reprezentančni karieri Carlosa Vele (Arsenal) in Efraina Juareza (Celtic) sta do nadaljnjega na hladnem. Mehiška nogometna zveza ju je zaradi zabave po tekmi kaznovala s šestimi meseci prepovedi igranja.
Oglej si celoten članek

Mehiška nogometna zveza (FMF) je kaznovala Carlosa Velo in Efraina Juareza s šestimi meseci prepovedi igranja za državno izbrano vrsto, potem ko sta igralca po prijateljski tekmi proti Kolumbiji noč preživela na zabavi.

"(Vela in Juarez, op. p.) bosta suspendirana za šest mesecev ... Zaradi kršitve štirih členov pravilnika državne reprezentance," je povedal Nestor de la Torre, direktor reprezentance. Dodal je še, da bo kazen (sicer le denarna) zaradi zabave po tekmi v Monterreyu doletela še enajst igralcev, med katerimi so tudi imena, kot so Javier Hernandez (Manchester United), Giovanni dos Santos (Tottenham Hotspur) in Rafael Marquez (New York Red Bulls). Kot kaže, pa sta Vela in Juarez spila tekilo preveč!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.