Šest tekem na hladnem zaradi ugriza

Foto: NK Zavrč
Foto: NK Zavrč
Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj je po 28. krogu Prve lige Telekom Slovenije znova finančno kaznoval Maribor.
Oglej si celoten članek

Zaradi uporabe pirotehničnih sredstev svojih navijačev bo moral Maribor odšteti 1600 evrov. V sezoni so Štajerci zaradi neprimernega navijaškega vedenja zbrali že za 43.350 evrov kazni.

Hudi kazni pa sta prejela tudi nogometaš Celja Lovre Čirjak in igralec Krškega Luka Štefanac. Čirjak je na tekmi proti Krškemu ugriznil tekmeca v ramo in bo moral izpustiti šest tekem, Štefanac pa zaradi udarca s komolcem v medsebojnem obračunavanju s Čirjakom tri tekme.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.