Šestica Arsenala, United izločil "srake"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Na sredinih tekmah angleškega ligaškega pokala so bili najbolj prepričljivi Arsenalovi mladeniči, ki so na stadionu Emirates poslali kar šest žog v mrežo Coventryja. Man Utd izločil Vučkićeve "srake", Liverpool pa WBA.
Oglej si celoten članek

V Londonu so "topničarji" po prvem polčasu vodili z minimalnim vodstvom, zadel pa je Olivier Giroud in s tem odprl svoj račun v letošnji sezoni. V nadaljevanju so se domači navijači lahko razveselili tudi zadetka Alexa Oxlade-Chamberlaina, dva je dodal Theo Walcott, po enega pa sta dodala Ignasi Miquel in - končno dobro razpoloženi - Andrej Aršavin.

Manchester United je proti Newcastlu, pri katerem je naš Haris Vučkić odigral do 61. minute, ko ga je zamenjal Papiss Cissé, ki je čez slabi dve minuti že zabil, zmagal z 2:1 po zaslugi dveh dobrih udarcev Andersona in Toma Cleverleya. "The Toon" je ob koncu skušal na silo priti do izenačenja, a jim ni uspelo in med šestnajst najboljših potujejo "rdeči vragi".

Na ostalih tekmah je Liverpool na stadionu Hawthorns zmagal z 2:1, potem ko je že zaostajal. Oba gola je dosegel Nuri Sahin in s tem pokazal, da zna v nadaljevanju sezone postati pomemben člen v igri "redsov". "Spursi" so v gosteh zanesljivo ugnali Carlisle United in kot kaže so ujeli ritem in postajajo vse bolj samozavestni. V dvoboju dveh ekip iz Premier league, QPR in Readinga so slavili slednji z 2:3, v 92. je Julio Cesar tudi obranil enajstmetrovko Pavlu Pogrebnjaku, kar pa domačim ni pomagalo. Norwich City je doma, lažje kot kaže rezultat ugnal, ugnal Doncaster.

Angleški ligaški pokal, 3. kolo (sredine tekme):

Arsenal : Coventry  6:1 (1:0)
Giroud (39), Oxlade-Chamberlain (57), Aršavin (63), Walcott (74, 90), Miquel (80); Ball (78)

Manchester United : Newcastle United  2:1 (1:0)
Anderson (44), Cleverley (58); Cissé (62)

Carlisle United : Tottenham  0:3 (0:1)
Vertonghen (37), Townsend (53), Sigurdsson (89)

West Bromwich Albion : Liverpool  1:2 (1:1)
Tamas (3); Sahin (17, 82)

Norwich City : Doncaster  1:0 (1:0)
Tettey (26)

Queens Park Rangers : Reading  2:3 (1:1)
Hoilett (16), Cisse (71); Gorkss (18), Shorey (77), Pogrebnjak (81)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.