Šestletnik ga je nagradil za zmago

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Tim Sherwood je na tiskovno konferenco prinesel čokolado, ki mu jo je po zmagi nad Tottenhamom za nagrado poslal njegov šestletni tekmec za trenerski stolček Aston Ville.
Oglej si celoten članek

Trener Aston Ville je na tiskovni konferenci pred polfinalnim obračunom pokala FA z Liverpoolom spregovoril o dečku, ki se je po odhodu Paula Lamberta prijavil za mesto trenerja nogometnega kluba iz Birminghama.

Charlie Pye, šestletni navijač Aston Ville, je predlagal, da bi vlogo pomočnikov trenerja opravljala njegova starša, v primeru dobrih rezultatov pa je zahteval bonus v obliki sladkarij in čokolade.

''Prijavil se je za delovno mesto, potem ko je Paul odšel. Za las sem ga premagal. Napisal sem mu pismo 'brez zamere, imel sem srečo, morda naslednjič'. Zjutraj mi je poslal Twix. Moj bonus za zmago proti Tottenhamu. Hvala za tole, Charlie,'' je povedal nasmejani Sherwood.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.