Sestri Fabjan izgubili prvo tekmo EP

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Sestri Erika in Simona Fabjan sta izgubili prvo tekmo EP v odbojki na mivki.
Oglej si celoten članek

Erika Fabjan in Simona Fabjan sta izgubili prvo tekmo evropskega prvenstva v odbojki na mivki, ki se je začelo v norveškem Kristiansandu. V predtekmovalni skupini E sta bili po 32 minutah igre boljši Nemki Jana Köhler in Julia Sude; 12. nosilki sta slavili z 2:0 (13, 14). Köhlerjeva in Sudejeva sta bili lani na EP v domačem Berlinu peti in sta Fabjanovima preprečili višjo uvrstitev, saj sta ju premagali v osmini finala, Slovenki pa sta bili na svojem prvem EP na koncu deveti.

Sestri Fabjan se bosta v sredo v skupini E pomerili z avstrijskima sestrama Doris in Stefanie Schwaiger, ki sta peti nosilki, v četrtek pa še z Latvijkama Inguno Minusa in Inese Jursone. V slednjem dvoboju sta na papirju favoritinji Slovenki, ki sta 21. nosilki, Latvijki pa sta 28. igralki EP.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.