Sestri Williams petič najboljši v Wimbledonu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Serena in Vneus Williams sta še petič v karieri zmagali v Wimbledonu v konkurenci dvojic, potem ko sta v finalu odpravili češko navezo Andrea Hlavackova/Lucie Hradeck z 2:0 v nizih.
Oglej si celoten članek

Ameriška sestrska naveza Serena in Venus Williams je v sobotnem finalu dvojic na letošnjem tretjem turnirju za grand slam v Wimbledonu premagala šestopostavljeno češko kombinacijo Andrea Hlavackova/Lucie Hradecka s 7:5 in 6:4.

Sestri Williams sta petič slavili v Wimbledonu, v svoji zbirki pa imata tudi štiri zmagoslavja na odprtem prvenstvu Avstralije v Melbournu ter po dva na odprtem prvenstvu ZDA v New Yorku in odprtem prvenstvu Francije v Parizu.

Serena Williams je v soboto zmagala tudi v posamični konkurenci, potem ko je v velikem finalu premagala Poljakinjo Agnieszko Radwansko s 6:1, 5:7 in 6:2.

Wimbledon, dvojice, finale:

Serena Williams/Venus Williams (ZDA) : Andrea Hlavackova/Lucie Hradecka (Češ/6) 7:5, 6:4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.