Ševčenko se vrača v Milan!

Foto: Žurnal24 Agonija Andreja Ševčenka v Angliji je končana - Ukrajinec je zopet igralec Milan
Iz vodstva angleškega nogometnega kluba Chelsea po sporočili, da se Ukrajinec Andrej Ševčenko po dveh letih vrača v Italijo k Milanu. Podrobnosti posla niso znane.
Oglej si celoten članek

Italijanski Milan je po več mesecih ugibanj naposled ujel še eno veliko ribo – po Brazilcu Ronaldinhu se na San Siro seli še en nekdanji dobitnik prestižne nagrade Zlata žoga Andrej Ševčenko. Ukrajinec, ki je med leti 1999 in 2006 za Milan v italijanskem prvenstvu odigral kar 208 tekem in zabil 127 zadetkov, se v Angliji ni najbolje znašel, njegov povratek v Milano pa je kljub temu dolgo časa visel v zraku, saj je novi trener Chelseaja Luiz Felipe Scolari večkrat povedal, da bi Ukrajinca rad zadržal v moštvu.

Pred dvema letoma je Chelsea za nekoč najboljšega napadalca na svetu plačal kar 45 milijonov evrov odškodnine, za zdaj pa še ni znano pod kakšnimi pogoji se Shevchenko vrača v Italijo. Podpredsednik Milana Adriano Galliani je še ob začetku tedna zatrjeval, da je za Milan sprejemljiva zgolj enoletna posoja, medtem ko naj bi Chelsea zanimala le prodaja. "Chelsea je našel skupen jezik z Milanom glede Andreja Ševčenka, ki se vrača v Italijo,“ so v skopi izjavi za javnost sporočili na spletni strani londonskega kluba. Ne glede na to, ali je Ševčenko posojen ali prodan, je že zdaj več kot jasno, da bo imel Carlo Ancelotti na papirju naravnost zastrašujoče moštvo. Prav nobeno moštvo v Evropi se ne more pohvaliti s tem, da ima v svojih vrstah tri dobitnike Zlate žoge – Kakaja, Ronaldinha in Ševčenka!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.