Sevilla se ne šali: proti Realu na nož!

Foto: Žurnal24 Takole je svojo verzijo Mela Gibsona v filmu Braveheart (Pogumno srce) skušal iz

Your browser doesn’t support HTML5 video

V sredo zvečer se bosta na prvi tekmi polfinala španskega pokala pomerila Sevilla in Real Madrid. Andaluzijci gredo v tekmo podžgani kot še nikoli. Poglejte si njihov strah vzbujajoči video.
Oglej si celoten članek
TUKAJ si poglejte video "seviljskih brivcev".

Na ulicah Seville bo v sredo zvečer napeto kot že dolgo ne. Na prvo tekmo polfinala španskega pokala prihaja Real Madrid, kraljevi pokal pa je praktično vse, kar je še ostalo Andaluzijcem, ki preživljajo eno slabših sezon zadnjih let. O pomenu sredine tekme najbolje govori tudi reklamni videospot, ki so ga pri klubu z juga Španije posneli posebej za to tekmo.

Težko bi bil bolj genialen. Spoštoval sem našo pogodbo, dal pa sem mu še dodatno nagrado.
José María del Nido, predsednik Seville

V njem nastopajo vratar Andrés Palop in nogometaši Diego Capel, Martin Cáceres, Jesus Navas, Alvero Negredo in Romaric, ki se v "bojni pripravljenosti" mažejo z rdečo in belo (bojno?) barvo. Nekaj mrkih pogledov iz smeri Madrida je vzbudil tudi zaključek posnetka, kjer se za kratek čas izpiše slogan v portugalščini: "Vamos a deixar-te sem o titulo." ("Pustili te bomo brez naslova."), kar si v glavnem mestu razlagajo kot provokacijo za Joséja Mourinha in morda celo Cristiana Ronalda. Eno je gotovo: Sevilla se bo nocoj tresla!

Prav nič razumevanja do Madridčanov pa ni imel tradicionalno ostri predsednik seviljskega kluba José María del Nido. Eden najbolj brezkompromisnih šefov španske lige je video pohvalil in celo povedal, da je avtorja portugalskega slogana še dodatno nagradil. "Težko bi bil bolj genialen. Spoštoval sem našo pogodbo, dal pa sem mu še dodatno nagrado. Zaradi tega slogana o Sevilli govorijo že tri dni. To je v marketingu vredno veliko denarja," je nekaj soli na madridske rane stresel Del Nido.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.