"Sezona se začne zdaj"

Foto: Žurnal24 Velikonja_Fotosi_spo_270708
Lanski najboljši strelec lige Etien Velikonja se po hudi poškodbi vrača k nogometnemu življenju. "Dopusta si ne bom vzel in bom poskušal nadoknaditi vse izgubljeno."
Oglej si celoten članek

"Sezone je sicer konec, a se zame zdaj vse začenja," pravi Etien Velikonja, ki se je po več kot polletni odsotnosti konec aprila vrnil na nogometna igrišča. "Dopusta si ne bom vzel in bom poskušal nadoknaditi vse izgubljeno. Že na priprave želim priti dobro telesno pripravljen. Moram si povsem povrniti tudi občutek za žogo," razmišlja mladi napadalec Gorice.

Težko za psiho

Do poškodbe je šlo Velikonji kot po maslu. Lani je sezono končal kot prvi strelec lige, debitiral je tudi v članski reprezentanci ... Pot vrnitve je bila vse prej kot lahka. "Duševno je bilo težko. Prav na tej plati sem najbolj napredoval. Ko si zdrav, se šele zavedaš, kaj imaš," pravi 21-letni napadalec.

Kljub zelo težkemu finančnemu položaju Gorice pa Velikonja za zdaj ne razmišlja o poletnem prestopnem roku. Pred slabim letom je bil tik pred odhodom k nemškemu prvoligašu Bochumu. Danes pa zaman čaka na plačo. "O tem niti ne bi preveč govoril. Klub dolguje tudi meni – tako kot drugim igralcem. Bomo videli, kaj bo prinesel čas," sklene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.