Shaq se je tako noro zabaval na festivalu

Foto: youtube Shaquille O'Neal, DJ Diesel
Shaquille O'Neal navdušil na festivalu.
Oglej si celoten članek

Shaquille O'Neal po končani košarkarski karieri očitno zna uživati. Tokrat se je znašel na festivalu elektronske glasbe Tomorrowland, ki od 2005 poteka vsako leto ob koncu julija v belgijskem mestecu Boom. To se nahaja v bližini Antwerpna.

Nekdanji košarkarski zvezdnik, ki se je po posnetkih sodeč odlično zabaval, je navdušil obiskovalce festivala in množico privržencev na socialnih omrežjih. Na letošnjem Tomorrowlandu je tudi nastopil kot DJ Diesel.

O'Neal se je že med športno potjo sicer lotil tudi glasbene kariere, preizkusil se je v rapu. Doslej je izdal pet studijskih albumov in en kompilacijski izdelek. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.