Shaq se uči kung fuja

Foto: Žurnal24 Shaq vedno rad poskrbi za zabavo.
Zvezdnik lige NBA Shaquille O'Neal je obiskal kitajski tempelj Shaolin, od koder izvirajo korenine borilne veščine kung fu, in izjavil, da bo nekatere prvine prenesel na košarkarski parket.
Oglej si celoten članek
"Vedno sem si želel v živo občudovati veščine šaolin kung fuja," je dejal navdušen Shaquille O'Neal ob prikazu borbe svečenikov v enem izmed kitajskih templjev. Štirikratni osvajalec šampionskega prstana, ki bo v novi sezoni nosil dres polfinalistov v zadnji sezoni lige NBA Cleveland Cavaliersov, je dejal, da to ne bo njegov zadnjih obisk templja na Kitajskem. "Ko se bom upokojil, se bom vrnil in naučil veščin kung fuja. En obisk ni dovolj," sporoča velikan in dodaja, da bo ob vrnitvi v ZDA vadil, kar se je naučil na Kitajskem, in znanje uporabil kar na košarkarskem parketu. Na vprašanje, če se bo navadil na mrzel Cleveland, je Shaq v svojem stilu odgovoril: "Lahko se prilagodim kakršnemukoli vremenu. Na Kitajskem me kličite Morski pes, zdaj pa me boste lahko preimenovali v Polarnega medveda."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.