Shaq znova ozmerjal Pippna

Foto: EPA
Foto: EPA
Upokojeni košarkarski zvezdnik Shaquille O'Neal nadaljuje besedno vojno z nekdanjim košarkarjem Chicago Bulls Scottiejem Pippnom.
Oglej si celoten članek

Shaquille O'Neal in Scottie Pippen sta se zapletla v obračunavanje na družabnem omrežju Instagram, potem ko je nekdanji center Los Angelesa objavil, da bi All-Star ekipa iz mesta angelov premagala neuradno najboljšo ekipo vseh časov za kar 50 točk.

Košarkarja sta si izmenjala nekaj zbadljivk, nato pa je prepir začasno zamrl. A le do O'Neilovega naslednjega pogovora s predstavniki sedme sile, v katerem je pojasnil svoje stališče do nekdanjega ''pomagača'' Michaela Jordana.

''Slike nisem naredil jaz. Naredil jo je nekdo drug, jaz sem jo samo vzel. Bilo je pet najboljših Lakerjev in pet najboljših Bullsov. Rekel sem, da bi jih premagali za 50. To je moje mnenje in vztrajam pri tem. Nisem rekel, 'hej, Scottie, premagali vas bomo za 50'. 'Hej, Rodman, premagali vas bomo'. Rekel sem le 'premagali bi vas za 50','' je povedal legendarni Shaq.

''On je vse skupaj ponesel na osebno raven, ko je dejal 'Shaq, ne verjamem v hipotetične scenarije'. Prvi je zamahnil, jaz pa bom zamahnil drugi in zadnji. Ne pustim klatežem, da so nespoštljivi do mene. Da, bil je dober igralec, a jaz sem most, on je voda. Vedno bo pod mano. Vsake toliko časa se bo približal mostu, a realno gledano sem jaz most, on pa voda. Pod mano je. Scottie Pippen ne more biti nespoštljiv do mene,'' se je jezil O'Neal.

''Postalo je osebno, ko je izjavil 'Shaq, osvojili smo šest prstanov', kot da bi bil osrednji akter teh prstanov. Nisi bil, Scottie. Vedno boš druga violina. Vse se je vrtelo okoli Mikea (Jordana, op. a.),'' je dodal O'Neil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.