Shearer še vedno zabija gole

Foto: Žurnal24 Alan Shearer še vedno zabija gole.
Čeprav je Newcastle tretji, gledano od dna lestvice Premier lige, si je trening povratnika med črno-bele Alana Shearerja ogledalo kar 7.500 navijačev. Shearer je zabil fantastičen gol.
Oglej si celoten članek

Medtem ko trener Newcastla Joe Kinnear okreva po operaciji na srcu, Alan Shearer skrbi za navdušenje. Legenda kluba iz St. James' Parka je začasno prevzel trenersko palico, v torek pa je že vodil prvi trening pred 7.500 navijači.


"To je zares fantastično. Katero ekipo, ki ji gre v prvenstvu tako slabo, podpira toliko navijačev na kupu?" se sprašuje Shearer. Anglež šteje šele 38 let, nogomet pa je aktivno prenehal igrati leta 2006. Vendar pa se velikih igralcev ne pozablja tako hitro. Shearer je na treningu zaigral skupaj s svojimi nekdanjimi soigralci in zabil neverjeten gol iz razdalje. Vratar je bil brez možnosti. Navijači so isti trenutek vstali in začeli skandirati: "Shearer, Shearer!" "Podoben zadetek sem dosegel pred sedmimi ali osmimi leti proti Liverpoolu. Morda je bil ta še lepši," je dejal legendarni nogometaš. Nekdo od navijačev je snemal trening in skoraj ujel gol. Na posnetku se vidi, kako žoga leti proti golu, ne pa tudi Shearerjev udarec. V debitantskem trenerskem nastopu se ni veselil proti Chelseaju. Izkušenejši kolega Guus Hiddink je odnesel zmago z 2:0. Shearerja in Newscastle nova priložnost čaka v soboto proti Stoke Cityju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.