Sherwood: "Krvavim v barvah kluba"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Tottenhamov začasni trener Tim Sherwood je v ponedeljek podpisal 18-mesečno pogodbo s katero je za klub postal dolgotrajna rešitev.
Oglej si celoten članek

Tim Sherwood je po razrešitvi Portugalca Andreja Villas-Boasa prevzel vlogo gasilca in v kratkem obdobju v katerem je po enkrat zmagal in izgubil izgleda storil dovolj, da je prepričal klub v dolgotrajno sodelovanje. V ponedeljek je z vodstvom londonskega prvoligaša podpisal pogodbo po kateri bo v kubu ostal leto in pol.

Nekdanji nogometaš Tottenhama je zelo zadovoljen, da mu je klub izkazal zaupanje kljub pomanjkanju izkušenj, saj je to zanj prva trenerska izkušnja. "Velika čast je, ko si imenovan za trenerja tako vrhunskega kluba. To je klub, ki mi veliko pomeni zato je to zame nekaj posebnega," je dejal Shwerood za klubsko televizijsko postajo.

"Če me razrežete na pol, krvavim barve tega kluba. Tesno sem sodeloval z vsemi segmetni tega moštva in jih poznam bolje kot marsikdo. Imamo dobre igralce in če bodo igrali tako kot zmorejo, potem lahko naredimo nekaj škode vsem nasprotnikom," je še dejal 'novi' trener.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.