Shiffrinova si bo vzela premor

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ameriška smučarka se bo na bele strmine vrnila ob koncu leta.
Oglej si celoten članek

Vodilna smučarka v svetovnem pokalu, ameriška zvezdnica Mikaela Shiffrin, bo izpustila tekmi v francoskem Val d'Iseru ta konec tedna. Sporočila je, da se bo v karavano vrnila na preizkušnjah v Lienzu.

V Val d'Iseru bosta na sporedu dve tekmi, v soboto smuk, v nedeljo pa kombinacija.

Shiffrinova je zadnjo tekmo, na kateri je nastopila, torkov veleslalom v Courchevelu, končala zelo razočarana na 17. mestu. "Res sem si želela nastopiti v Val d'Iseru. Bila sem polna pričakovanj. Prvič po dolgem času bi mi uspelo, da bi se moj urnik uresničil. A zdaj me čaka nekaj dela, zato vesel Božič in se vidimo v Lienzu," je v tvitu sporočila smučarka.

Shiffrinova je v prvem delu sezone svetovnega pokala dosegla dve zmagi, lani v tem obdobju pa že sedem. Kljub temu je prepričljivo prva v seštevku, kjer ima 546 točk, druga je Italijanka Federica Brignone (381), tretja pa Nemka Viktoria Rebensburg (311).

Američanka se bo vrnila v Lienzu, kjer bosta 28. in 29. decembra zadnji tekmi v tem letu, slalom in veleslalom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.