Shilton: Trenutno napravi preveč napak

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Legendarni Peter Shilton verjame, da ima vratar Manchester Cityja sposobnosti priti med najboljše vratarje na svetu.
Oglej si celoten članek

Čeprav so zadnje leto njegove kariere zaznamovale odmevne napake, je Joe Hart še vedno prva izbira na vratih angleške reprezentance, ki se bo kmalu merila na svetovnem prvenstvu. Vratar Manchester Cityja s svojo nekonstantno formo vzbuja dvome, a nekdanji angleški vratar Peter Shilton verjame, da njegova leta šele prihajajo.

"Mislim, da trenutno še ni med najboljšimi na svetu, ker je še mlad, in kot smo videli v tej sezoni, preveč nagnjen k napakam. Trenutno jih napravi preveč, zato je tudi začasno izpadel iz začetne enajsterice Manchester Cityja. Obenem ima veliko sposobnosti, prav tako pa mi je všeč njegova samozavest, ki se pozna tudi na obrambnih igralcih. Še vedno mora izboljšati veliko stvari, a ko sestavi nekaj konstantnih sezon, bomo lahko rekli, da je med najboljšimi na svetu," je svoje mnenje razodel Shilton. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.