Si bo Blatter spet premislil?

Foto: EPA
Foto: EPA
Po pisanju švicarskega časopisa Schweiz am Sonntag bi si Joseph Blatter lahko premislil in ostal na mestu predsednika Mednarodne nogometne zveze.
Oglej si celoten članek

Švicar je 29. maja dobil nov mandat predsednika Fife - na tem mestu je že od leta 1998 - zaradi korupcijskih obtožb pa je štiri dni kasneje odstopil. Do izvolitve naslednika je še vedno prvi mož Fife.

Blatter naj bi o tem začel razmišljati, saj ga k obstanku vzpodbujata azijska in afriška nogometna konfederacija. Fifa pisanja časopisa ne komentira.

Predsednik odbora Fife za delovanje v skladu s pravili Domenico Scala se je že odzval, pravi pa, da Blatter mora odstopiti, če želi, da pride do sprememb v krovni nogometni organizaciji. Prav k tem je Blatter pozival, ko je sporočil, da odstopa, ob tem pa je dodal, da ne čuti podpore nogometnega sveta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.