Si lahko Milan privošči Iličića?

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski reprezentant je želja trenerja Milana Vincenza Montelle. Gorenjec je z njim sodeloval že pri Fiorentini.
Oglej si celoten članek

O Josipu Iličiću se je na Apeninskem polotoku veliko pisalo. Omenjala se je njegova morebitna selitev na Otok, med zainteresiranimi klubi naj bi bil tudi aktualni prvak Leicester City.

A v času med in po evropskem prvenstvu so namigovanja glede Iličićevega prestopa potihnila, v začetku avgusta pa so se oglasili angleški mediji.

Telegraph poroča, da želi Iličića v med svoje varovance zvabiti Vincenzo Montella, novopečeni trener AC Milana. Z Montello je Iličić že sodeloval v Fiorentini, kjer je Gorenjec ena gonilnih sil moštva.

Zajetna cena

Toda Iličić ni poceni. Toskanci, za katere je popularni Jojo v preteklih treh letih na 72 tekmah zabil 24 golov, naj bi za odkup Slovenca zahtevali 15 milijonov evrov.

Pred nekaj leti bi bil takšen znesek za velikana s San Sira mačji kašelj, sedaj temu ni tako. Vseeno pa obstaja možnost, da bi po Valterju Birsi v dresu Rossonerov zaigral še en Slovenec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.