Si želite ogledati tekmo s San Marinom?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenija se bo v petek v Stožicah v petem kolu kvalifikacij za Euro 2016 pomerila s San Marinom, do brezplačnih vstopnic lahko pridete tudi na nogometnem portalu Goal.com.
Oglej si celoten članek

Reprezentanca Slovenije se bo v petek v Ljubljani pomerila s San Marinom, Goal.com pa bo v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije petim nagrajencem podelil po dve vstopnici za omenjeno srečanje.

Sodelujete lahko do četrtka, 26. marca do desete ure dopoldne, izžrebani nagrajenci, ki boste še isti dan obveščeni o za vas uspešnem razpletu žreba, pa boste nato dobili nadaljne informacije, kje lahko na dan tekme prevzamete vstopnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.