Šiljak zamrznil Lovrečiča

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Olimpija se na zadnjih tekmah ni izkazala, žrtev slabših predstav pa je Anej Lovrečič. Trener Ermin Šiljak nanj ne računa več.
Oglej si celoten članek

Nogometaši ljubljanske Olimpije, ki so si v zadnjih dneh s slabimi nastopi v evropskih tekmovanjih in visokim porazom v Stožicah proti Gorici nakopali kritike svojih navijačev, bodo v nadaljevanju igrali brez Aneja Lovrečiča. Kot so sporočili iz kluba, trener Ermin Šiljak na vezista, ki je v Ljubljano prišel iz Celja, ne računa več.

Izolčan, ki je v prvi ligi v zeleno-belem dresu odigral 55 tekem in dosegel 12 golov, je tako od današnjega dne na tako imenovani transfer listi, so še zapisali v ljubljanskem klubu v sporočilu za javnost. Lovrečič ima sicer z zeleno-belimi še veljavno enoletno pogodbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.