Silva zavrnil Real Madrid

Foto: EPA
Foto: EPA
V minulih dneh se je veliko govorilo o prihodu španskega reprezentanta Davida Silve v Real Madrid, a zdi se, da je bil to račun brez krčmarja. Milijoni Manchester Cityja so očitno preveč mamljivi.
Oglej si celoten članek

Nekdanji član Valencie ima z Manchester Cityjem sklenjeno še dveletno pogodbo, a David Silva naj bi bil sodeč po številnih zapisih v medijih zelo blizu prestopa v Real Madrid. Zdaj naj bi se v zgodbi zgodil zasuk, po katerem bo Silva ostal na Otoku. Glavni razlog se seveda skriva v denarju. Bogati arabski lastniki sinje modrih naj bi Silvi ponudili, da bo v prihodnje na teden prejemal kar 200 tisoč funtov, ob tem pa bi mu sedanjo pogodbo podaljšali še za tri leta. Silva bi v tem primeru v naslednjih petih letih lahko v žep pospravil kar 52 milijonov funtov.

Da bo kariero najverjetneje nadaljeval pri aktualnih angleških prvakih, je potrdil tudi igralec sam. "Pripadam Manchestru, nadejam se, da bodo predstavniki klub in moji menedžerji dosegli dogovor. Pogovori še trajajo, tako da se nadejam, da bom že kmalu lahko potrdil, da tudi v prihodnje ostajam tukaj," je navijače Cityja pomoiril Silva in se dotaknil tudi morebitnega odhoda v Madrid: "Real? O tem ne razmišljam." Dovolj jasno?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.