Silverhawks osmič zapored na prestolu

Foto: Ljubljana Silverhawks/Facebook
Foto: Ljubljana Silverhawks/Facebook
V finalu državnega prvenstva v ameriškem nogometu so Ljubljana Silverhawks s prepričljivo predstavo že osmič zapored osvojili naslov najboljšega v državi.
Oglej si celoten članek

Z 47:0 so bili Ljubljana Silverhawks v finalu boljši od kranjske ekipe Alp Devils. Tretje mesto so osvojili Domžale Tigers, četrto pa Maribor Generals.

"Zadovoljen sem z odnosom ekipe in z rezultatom. Pokazali smo, da smo tudi ob koncu sezone dobro uigrani, hkrati pa so se izkazali tudi naši mladi igralci, ki so dosegli zadetek. Ponosen sem na fante, a sezone še zdaleč ni konec," je povedal Rok Štamcar, glavni trener Ljubljana Silverhawks.

Sokole zdaj čaka še končnica lige AFL; v nedeljo, 16. julija, bodo v Ivančni Gorici igrali z Mödling Rangers, zmaga pa bi jim prinesla polfinalni dvoboj z branilci naslova Swarco Raiders Tirol v Innsbrucku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.