Simeone po sezoni k Chelseaju

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak bo v prihodnji sezoni najverjetneje imel drugega trenerja pri madridskem Atleticu.
Oglej si celoten članek

Argentinski strokovnjak Diego Simeone, zdajšnji strateg madridskega kluba, se je po poročanju španskih medijev že dogovoril, da bo po koncu sezone prestopil k londonskemu Chelseaju.

Španski mediji so objavili tudi dolžino sodelovanja in višino pogodbe. Tako naj bi Simeone, ki je pri Atleticu od decembra 2011, podpisal štiriletno pogodbo, vsako leto pa zaslužil 12 milijonov evrov. Chelsea sicer začasno vodi Nizozemec Guus Hiddink, ki je nasledil odpuščenega Portugalca Joseja Mourinha.

Simeone je kot trener Atletica osvojil državno prvenstvo (2014), evropsko ligo (2012), evropski superpokal (2012), španski pokal (2013) in španski superpokal (2014). Pred trrenersko kariero je tudi nekaj časa nosil dres colchonerosov, njihov član je bil med leti 1994 in 1997 ter 2003 in 2005.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.