Simon Rožman ukanil slovito ime, Hrvati mu pojejo hvalospeve

Foto: Facebook
Foto: Facebook
V nedeljo zvečer je bil na reški Rujevici odigran jadranski derbi med Rijeko in Hajdukom.
Oglej si celoten članek

Rijeka, ki jo v letošnji sezoni vodi slovenski strokovnjak Simon Rožman, je v 26. kolu elitne hrvaške nogometne lige na domači zelenici pred več kot 7.000 gledalci premagala splitski Hajduk in ga prehitela na drugem mestu.

Rečani imajo sedaj na drugem mestu dve točki naskoka pred Dalmatinci. Velja omeniti, da v letošnji sezoni tudi drugo mesto v HNL vodi v kvalifikacije za Ligo prvakov.

Moštvo s Kvarnerske obale je srečanje v svojo korist odločilo v drugem polčasu, ko sta zadela Antonio Čolak in Alexander Gorgon.

Zelo grdo Slovenec v vrstah Dinama šokiran nad potezo lastnih navijačev

Številni hrvaški mediji so izpostavili taktičen dvoboj med Rožmanom in trenerjem Hajduka Igorjem Tudorjem. Slednji je, čeprav je za njim precej bolj pestra igralska in trenerska kariera, svojo ekipo na dvoboj pripravil slabše kot slovenski kolega.

"Mladi slovenski strateg Simon Rožman je v prekrasnem reškem večeru v pripravi na tekmo totalno nadigral Igorja Tudorja," so zapisali naši kolegi pri najbolj popularnem hrvaškem spletnem portalu 24sata.

Foto: Saša Despot Simon Rožman

"Zahvalil bi se navijačem. Atmosfera je bila odlična, imeli smo dobro podporo. Hvala tudi igralcem, izpolnili so vse naloge, ki sem jim jih naložil," je po tekmi dejal dobro razpoloženi Rožman.

Slednji se je z igralci znal poveseliti že v slačilnici, kjer je bilo po vedno sladki zmagi nad Hajdukom zelo glasno.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.