Simpsonovi v svet nogometa: Bart z dresom Barçe

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Katalonski mediji so v ponedeljek ponosno poročali, da bo ob 25. obletnici kultne serije Simpsonovi eden glavnih junakov, problematični sin Bart, nosil dres Barcelone.
Oglej si celoten članek

Simpsonovi bodo leta 2014 praznovali 25. obletnico, v letu svetovnega prvenstva, ki ga bo gostila Brazilija, pa ustvarjalci kultne serije pripravljajo posebno epizodo z nogometno tematiko. Marca bodo v Združenih državah Amerike tako predvajali del risane serije z naslovom You Don't Have to Live Like a Referee (Ni ti potrebno živeti kot sodnik, op. a.), zgodba pa se bo vrtela okrog glave družine Homerja, ki bo sodil na svetovnem prvenstvu.

"Dejstvo, da bo na sporedu svetovno prvenstvo, bo leto 2014 spremenilo v leto nogometa, v katerem se bodo ob največjem športnem dogodku, ki obstaja, povezali navijači s celega sveta," je povedal Jeffrey Godsick, predstavnik produkcijske hiše Twentieth Century Fox.

Ronal ... d'oh!

"To je perfektna priložnost, da predstavimo blago, promocijski material in vsebine, ki so povezane z nogometom, ki bodo pustile pečat pri navijačih po celem svetu," je še dodal. S promocijo so že začeli, poleg Barcelone (njen dres nosi problematični sin Bart) pa so vključeni tudi ruski Zenit, brazilski Corinthians in argentinska Boca Juniors.

To pa ni prvič, da se Simpsonovi podajajo v nogometne vode. Pred leti je Homer ob obisku Anglije treniral z ekipo Manchester Uniteda, nesrečnemu očetu pa je žogo med nogami v kasnejši reklami za Nike poslal Cristiano Ronaldo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.