Šimundža odslej trener Aluminija

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nekdanji slovenski reprezentant in dolgoletni nogometaš enajstkratnega slovenskega prvaka Maribora Ante Šimundža je novi trener Aluminija.
Oglej si celoten članek

Ante Šimundža je trener postal leta 2007, od tedaj pa je deloval v Celju, Mariboru, avstrijskem GAK in nazadnje pri Muri 05.

Kot igralec je Šimundža trikrat oblekel dres z državnim grbom, poleg igranja v Švici, na Švedskem, v Franciji ter Srbiji pa je najdlje nastopal za NK Maribor. Zanj je najprej igral od 1991 do 1997, kasneje pa še od 2000 do 2002.

Šimundža bo na trenerskem mestu Aluminija, ki je sicer izpadel iz Prve lige Telekom, a bo najverjetneje v prihodnji sezoni ponovno član slovenske elite (odločitev bo znana 17. junija), nasledil Edina Osmanovića.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.