Šimunić bo moral krotiti živce

Foto: Žurnal24 Šimunić ima v zadnjem času veliko težav s svojim obnašanjem: v letošnji sezoni j
Nemška Hertha je branilca hrvaške reprezentance Josipa Šimunića poslala na tečaj nadzorovanja besa, potem ko je slednji na zadnjih 17 tekmah prejel kar štiri rdeče kartone.
Oglej si celoten članek
Josip Šimunić bo moral v prihajajočih tednih opraviti tečaj nadzorovanja besa, kamor ga je poslal njegov klub, potem ko je ta v Avstraliji rojeni hrvaški branilec na pokalni tekmi prejel že četrti rdeči karton na zadnjih 17 tekmah. Hertha je za nameček celo izpadla iz nemškega pokala, kjer jo je z 2:0 izločil nižjeligaš Wuppertal, Šimunić pa si je prislužil rdeči karton, potem ko je za lase zgrabil Manuela Bölstlerja ter ga v hrvaščini pošteno opsoval. A glej ga zlomka – Bölstler je njegove žaljivke razumel, saj je njegova mama Hrvatica: "Joe se mora umiriti, prepogosto zaide v konflikt. Glede tega sem že govoril z njim in oba se strinjava, da bo tukaj potrebna strokovna pomoč. On se zelo dobro zaveda tega, da ga čustva ob tovrstnih situacijah preveč zanesejo, vendar pa je izrazil veliko pripravljenost, da bi se te svoje hibe poskušal znebiti," je povedal športni direktor Herthe Dieter Höeness.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.