Sinovi volkulje in vrhunec trolanja

Foto: Epa
Foto: Epa
Italijanski prvoligaš ima fantastičen kader za družbena omrežja.
Oglej si celoten članek

AS Roma je po seriji slabših rezultatov našla pravo formo. Dobila je zadnji dve prvenstveni srečanji, zmagala je tudi v Ligi prvakov.

Afera Delnice strmo padle po obtožbah na Ronaldov račun

Eden od navijačev "sinov volkulje" je na družbenih omrežjih uspehe ljubljenega kluba povezal s svojim obiskom. Uporabnik Twitterja z imenom Anthony je zapisal, da je, odkar je na obisku v Rimu, Roma dobila vse tekme (Roma - Frosinone 4:0, Roma - Lazio 3:1, Roma - Viktoria 5:0). Kot odgovor mu je uradni profil AS Rome odvrnil: "Nikoli ne odidi, Anthony!" 

No, omenjenega navijača in njegovo srečo si je hotel prilastiti angleški kolektiv: "Pridi v Everton, Anthony," je zapisal privrženec tega angleškega kluba. Profil Rome se je odzval hitro in učinkovito. "Saj ni čudodelec," so odgovorili Italijani.

Morda malce nesramno, a vsekakor duhovito.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.