Sir Alex želel pripeljati Drogbaja

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Manchester Uniteda je razkril, da se je zanimal za usluge napadalca iz Slonokoščene obale.
Oglej si celoten članek

"Njegova odločitev je bila, da v Angliji ne bo igral za noben drug klub kot Chelsea. Če pa bi spremenil mnenje, bi bil tudi zame zelo zanimiv in bi si ga vsekakor želel v našem klubu," je povedal legendarni Alex Ferguson.

Didier Drogba se je po koncu pretekle sezone, v kateri je bil glavni junak Chelseaja pri osvojitvi naslova v Ligi prvakov, preselil v kitajski klub Shanghai Shenhua, ki se bo v prijateljski tekmi kmalu pomeril prav z Manchester Unitedom. Na Kitajskem se je pridružil nekdanjemu soigralcu iz Stamford Bridgea Nicolasu Anelki.

Rdeči vragi bodo svoje priprave nadaljevali na Kitajskem, potem ko so odigrali dve tekmi v Južni Afriki, kjer so premagali AmaZulu z 1:0 in remizirali 1:1 z Ajaxom iz Cape Towna, proti kateremu je v sodniškem dodatku edini gol za United dosegel nekdanji brezdomec Bébé.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.