Sixt Primorska le še zmago oddaljena od regionalne elite

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Košarkarji Sixt Primorske so dobili tudi drugo tekmo finala lige Aba 2, tako da za napredovanje v prvi rang tekmovanja potrebujejo le še eno zmago. Tokrat so v dvorani Bonifika v Kopru premagali MZT Skopje s 95:72 (25:20, 43:33, 68:47).
Oglej si celoten članek

Finale lige Aba 2 se igra na tri zmage, naslednja tekma pa bo že čez dva dni v Skopju. Morebitna četrta je nato na sporedu v petek, 5. aprila, prav tako v Severni Makedoniji, v primeru izenačenja na 2:2 pa bi odločitev padla 8. aprila v Kopru.

Sixt Primorska je prvo tekmo v ponedeljek dobila s 93:71, MZT Skopje pa je dvakrat premagala tudi v rednem delu tekmovanja.

Na drugi tekmi finala so največ točk za Sixt Primorsko dosegli Marijan Čakarun - 26, Marko Jagodić Kuridža - 17 in Žan Mark Šiško - 16.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.