Skakali in zabijali na tujem

Foto: Žurnal24 navijačica Foto: Žurnal24 Courtney Lee, Anthony Morrow in Brook Lopez Foto: Žurnal24 Ishmael Smith Foto: Žurnal24 Aaron Brooks in Johan Petro Foto: Žurnal24 Kevin Martin Foto: Žurnal24 Chuck Hayes in Derrick Favors Foto: Žurnal24 Kevin Martin Foto: Žurnal24 Kevin Martin in Anthony Morrow Foto: Žurnal24 Blake Griffin Foto: Žurnal24 Eric Gordon in George Hill Foto: Žurnal24 Številka 32 L. A. Clippersov je Blake Griffin. Pričakovanja so res visoka. (Foto Foto: Žurnal24 Randy Foye Foto: Žurnal24 Chris Kaman in Tim Duncan Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Garrett Temple in Randy Foye Foto: EPA Deandre Jordan Foto: Žurnal24 Matt Bonner Foto: Žurnal24 Jao Ming Foto: Žurnal24 Jao Ming s soigralci Foto: Žurnal24 Jao Ming
NBA potuje po svetu. To sredo so v Pekingu Houston Rockets z 91:81 premagali New Jersey Nets. Vrnil se je Yao Ming. V Mehiki so dan prej igrali Los Angeles Clippers in San Antonio Spurs (99:100).
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.