Skakalni as že ostal brez zimske sezone

Foto: EPA Anders Fannemel
Velik udarec za norveški skakalni šport.
Oglej si celoten članek

Za norveškega smučarskega skakalca Andersa Fannemela je sezona 2019/20 dokončno izgubljena. Po padcu na julijskem treningu v Wisli so mu operirali križne kolenske vezi in meniskus, a operacija ni stoodstotno uspela, zato je potreboval novo.

"Še šest tednov bom potreboval bergle, na sezono lahko zdaj zagotovo pozabim," je sporočil 28 letni Fannemel, ki pa kljub vsemu ne misli obupati.

"Z mislimi sem že na pripravah za olimpijske igre 2022, to bo moj naslednji cilj. Imam občutek, da na skakalnicah še nisem pokazal vsega, kar sem sposoben. Optimistično gledam naprej," je sporočil nekdanji svetovni rekorder v poletih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.