Škandal NBA zvezde! Na bivšo nameril pištolo, pred očmi sina ji grozil s smrtjo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Štirikratni udeleženec tekme vseh zvezd je svoji bivši grozil, da jo bo ubil pred očmi sina.
Oglej si celoten članek

Košarkar NBA ekipe Cleveland Cavaliers Rajon Rondo se je znašel v središču velikega škandala, potem ko ga je bivša žena obtožila, da je vanjo nameril pištolo in ji grozil s smrtjo, poročajo ameriški mediji.

Ashley Bachelor, Rondova bivša žena ter mati njegovih dveh otrokov, je pojasnila, da je bil njen bivši mož skrajno nasilen ter pripravljen storiti najhujše.

Foto: Profimedia Rajon Rondo

Do šokantnega dogodka naj bi prišlo, ko je košarkar s svojim sinom igral video igrice, ona pa je od svojega otroka zahtevala, da naj se pred tem "pozabava" z umazanim perilom.

To pa naj bi Ronda tako razjezilo, da se mu je čisto zmešalo, razbil naj bi igralno konzolo, nato pa naj bi se lotil uničevanja še drugih stvari okoli sebe.

"Mrtva si," naj bi sporočil svoji bivši soprogi, nato pa je zapustil sobo in se malce kasneje vanjo vrnil z nabito pištolo, katero je nameril na Ashley.

Foto: Profimedia Rajon Rondo

"Zdaj pa mi pripelji je*enega sina!" je zahteval od svoje bivše, ki je to tudi storila, saj je verjela, da si ne bo upal storiti ničesar hujšega pred njegovimi očmi.

Toda tudi to ga ni pomorilo, tudi pred svojim sinom ji je še naprej grozil s smrtjo, medtem ko naj bi svoja otroka, potem ko je Ashley prisilil, da poišče še hčer, žalil na najgrše možne načine, ker naj bi se ga preveč bala.

Celotna stvar se je uspela umiriti, ko sta na kraj dogodka prispela Rondova starša in uspela svojega sina dovolj pomiriti, da je na koncu zapustil hišo.

Foto: Profimedia Rajon Rondo

Celoten primer že preiskuje policija, ki je bila obveščena o neprijetnem dogodku, medtem ko naj bi Bachelorjeva že zahtevala prepoved približevanja.

Rajon Rondo je sicer nekdaj veljal za enega najboljših organizatorjev igre v ligi NBA, pohvali pa se lahko s štirimi nastopi na tekmi vseh zvezd, dvema šampionskima prstanoma, štirimi uvrstitvami v idealne obrambne peterke, trikrat pa je bil najboljši asistent in enkrat najboljši kradljivec žog lige.

Najgloblji vtis je pustil pri svoji prvi NBA ekipi Boston Celtics, za katero je osem sezon in pol naravnost blestel, po menjavi pa se ni supel ustaliti pri nobeni ekipi, njegova kariera pa je šla strmo navzdol. Nastopal je še za Dallas Mavericks, Sacramento Kings, Chicago Bulls, New Orleans Pelicans, Atlanto Hawks, Los Angeles Clippers ter v dveh različnih obdobjih za Los Angeles Lakers, od januarja dalje pa je član Cleveland Cavaliers.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.