Škandal: Pep najel detektive za Piquéja?

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Obsesija Josepa Guardiole z nadzorom svojih nogometašev je bila ob njegovem vodenju Barcelone celo takšna, da naj bi bodoči trener Bayerna poiskal pomoč pri detektivski agenciji, ki je nadzirala branilca Gerarda Piquéja. Vse zaradi Shakire ...
Oglej si celoten članek

Po poročanju spletne strani El Confidencial je Josep Guardiola najel detektive znane detektivske agencije Método 3, ki je na njegov ukaz nadzirala nogometaša Gerarda Piquéja. Po trditvah virov spletne strani so pri Barceloni tako v preteklosti že sledili Ronaldinhu, Decu in Samuelu Eto’oju.

Vsem trem se je Guardiola po prihodu na klop Barcelone odrekel, samo Eto'o pa je v Barceloni zdržal še eno sezono pod njegovim vodstvom. Barcelona naj bi za sledenje Piquéju plačala 5.000 evrov.

Pri El Confidencialu poročajo, da je želel biti Guardiola ves čas obveščen o aktualnih dogodkih, nekatere najboljše nogometaše pa je celo klical na domači telefon, da bi preveril, ali so "na položaju".

"Guardiola je bil obseden"

"Bil je obseden s tem, ali imajo igralci urejeno zasebno življenje, da ne hodijo ven, ker potem ne bi bili pri stvari na igrišču," je za omenjeni medij povedal eden izmed zaposelnih v klubu. Dodal je, da niti Guardiola niti njegova desna roka pri odnosih z javnostjo Manel Estiarte nista dvomila o pomoči detektivov, ko je šlo za preverjanje lastnih nogometašev.

Nadziranje Piquéja naj bi se začelo skladno z začetkom romance s pevko Shakiro, ko je začel branilec španske reprezentance s skupino prijateljev redno ponočevati v baru blizu Camp Noua na ulici Regent Mendieta, v hišo svojih staršev v Sant Justu Desvernu pa se je večkrat vrnil po 2. uri zjutraj. Detektivi so Guardioli poročali tudi o tem, katere pijače je pil njegov branilec.

Redno na klopi v poslovilni sezoni

V enem izmed poročil naj bi bil tudi dogodek z datumom 15. september 2010, ko je policija po koncertu Alejandra Sanza v Barceloni ustavila Piquéja in njegove prijatelje, test alkoholiziranosti pa je pokazal, da nogometaš za volanom ni bil vinjen.

Vse informacije je Piquéjev predstavnik za odnose z javnostmi že zanikal. Ni pa mogoče zanikati, da je ravno v zadnji sezoni Guardiole pri Barceloni najbolj trpel ravno Piqué, ki ga je trener redno puščal na klopi za rezervne nogometaše. Očitno je vedel kaj več. Preveč?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.