Škandal v Bih, aretiranih več oseb

Foto: Epa bosanska policija
Na čelu afere naj bi bil delegat nogometne zveze BiH Vladimir Dominković.
Oglej si celoten članek

Policija v Bosni in Hercegovini je aretirala več ljudi, ki so osumljeni prirejanja izidov nogometnih tekem. Med pridržanimi so večinoma sodniki in delegati tamkajšnje nogometne zveze, so po poročanju srbske tiskovne agencije Tanjug potrdili na državni agencije za preiskavo in zaščito (Sipa).

Po poročanju lokalnih medijev, je policija po nalogu tožilstva aretirala ljudi, ki so povezani s prirejanjem izidov na tekmah prve in druge lige v sezoni 2018/19. V sklopu akcije VAR so preiskali prostore, v katerih so delovali osumljenci, v Sarajevu, Novem Travniku, Bosanskem Šamcu in Orašju.

Policija ni sporočila, koliko ljudi je privedla, portal Dnevni avaz pa poroča o najmanj desetih ljudeh. Med njimi naj bi bil tudi delegat nogometne zveze BiH Vladimir Dominković, ki naj bi bil glavni organizator.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.